Kattene mine.

Dette er IP (N) Ace Ventura`s Belizzimo Totti, SBI b. han er kasterat og husets kosebamse. Totti har utseenedet etter sin mor (EC/IP Choco Chanel av Esyra (N) ) og er snill og god.

Her er P (N) Ace Ventura`s Charming Casillas.SBI a (blåmasket)1 år og husets kosebamse.Hans mor er S*Lundåsens Catalina og hans far er S*Fredrikakattens Lukas. Casillas er kasterat og elsker å være på utstilling. Han har et herlig gemytt og er bare god og snill. Han er i fra det 3 kullet mitt, og er oppkalt etter Iker Casillas som er Spanias landslagskeeper og keeperen til Real Madrid i Fotball. Han elsker å bære på ting og drar lekene sine helt oppi matfatet. Han elsker også og sitte og se på småfugler på fuglebrettet utenfor vinduet. Og om sommeren så storkoser han seg ute i luftegården.

Dette er (N) Ace Ventura`s Charismatic Carmen,SBI a (blåmasket)Hennes mor er S*Lundåsen`s Catalina og hennes far er S*EC Fredrikakattens Lukas. Carmen er 1 år og søster til Casillas. Hun er den minste katten i vårt oppdrett, men har flotte sokker, hansker og kiler, og er kjempesøt og snill. Hun er veldig glad i William og så snart hun ser han så springer hun bort til han, og vil bli koset med. Vi kommer til å stille henne ut til våren på Gisund Katteklubbs utstilling i 2010.

Dette er Sacha eller S*Rawalpindi`s Kisses of Fire som er hennes navn i stamtavlen.Hun er SBI b(sjokolademasket) hennes mor er S*Rawalpindi`s Chiquitita og hennes far er CH Prince van de Simona`s. Sacha er 1 år. Hun kom til oss i mars 09 og tok oss alle med storm i fra hun satte sine små poter på gulvet i stua vår. Hun ble glad i alle og alle ble glad i henne, til og med alle kattene tok varmt i mot henne. Hun minner mye om Choco og har det som jeg har leitet etter hos en Birma i alle år. Hun er utrolig vakker og har et deilig gemytt, og også hun har den deilige Rawalpindi`s looken. Som sjokolade så prater hun mye og elsker å være i nærheten hvor jeg er hele tiden. Hun maler bare man tar i henne, og elsker å få kos. Tusen takk snille Birgitta for at vi fikk lov til å kjøpe denne fantastiske vakkre katten av deg.

(N) Ace Ventura`s Delicious Diamante. SBI a, født 16.4.10 Diamante er ei katt med et utrolig herlig gemytt. Hun er leken og morsom, elsker å komme opp i sofaen og legge seg tett inntil oss med labben sin oppå armen vår. Hun har en deilig look , nydelige snille øyne og ei herlig personlighet. Og hun prater veldig til å være blåmasket og det er veldig koselig. Vi bare elsker henne.

(N) Ace Ventura`s Delightful Diadora. SBI n , født 16.4.10 Diadora er kosepusen min. Hun har også et utrolig herlig gemytt og elsker å komme opp på fanget å få kos, eller ligge på sofaen tett inntil meg. Hun liker også å nusse, og bruker å gnikke snuten sin tett inntil nesen min eller kinnet mitt, kjempekos. Hun er vanvittig vakker og sjarmerte hele dommerpanelet i Luleå på Norskenkattensutstilling aug. 2010 Hun har fantastiske blå øyne og smelter alle som ser henne. Hun er kraftig med tett , deilig pels og kjempetykk hale. Hun er veldig sterkt knyttet til sin søster Diamante. Og jeg er kjempeglad i henne. Hun ligner veldig på sin mor Scarlett og sin Pappa Micki. Diadora prater mye og er ei veldig morsom og koselig katt.

S*Rawalpindi`s Scarlett O`Hara, SBI n. Hun kommer i fra oppdretter og en nær venn av meg Birgitta Strandberg. Scarlett er utrolig vakker og har denne spesielle Rawalpindi`s looken som jeg er så glad i . hun har et kjærlig vesen og elsker kos, hennes øyne glittrer når hun ser på meg. Hun e rutrolig vakker og det blir spennende å stille henne ut i voksen klasse i 2011. Tusen takk Birgitta , for at du ville at Scarlett skulle få komme til oss.

(N) Arclight`s Fajita Diamond. SBI n

Kattene mine :


Kasterater:

CH S*Rawalpindi`s Scarlett O`Hara, SBI n.


IC (N) Ace Ventura`s Delicious Diamante,  SBI a


IC (N) Ace Ventura`s Delightful Diadora,  SBI n

 

IP (N) Ace Ventura`s Belizzimo Totti , SBI b


GIP (N) Ace Ventura`s Charming Casillas , SBI a


(N) Ace Ventura`s Charismatic Carmen, SBI a.
       
 GIC  
S*Rawalpindis Kisses of Fire,  SBI b


(N) Ace Ventura`s Choco Chanel, SBI b.


(N) Ace Ventura`s Amazing Athene, SBI a. 

  
Her kan dere se på bilder av de herlige kattene våre, og skrive en hilsen i gjesteboka.

God fornøyelse!