Mine favoritt vesker.

Dolce & Gabbana, modell Miss Urbanette. min absolutt favoritt veske i nydelig leopard design. DOLCE & GABBANA er Italiensk luxus motehus grunnlagt i Milano av Domenico Dolce og Stefano Gabbana i 1985. De lager veldig eksklusive vesker som er utrolig vakkre. Jeg har fått denne i gave.

Min aller første Marc Jacobs veske. Den bruker jeg veldig mye, for den er liten og praktisk.

Dette er en veldig spesiell Prada veske som jeg er veldig glad i. Den er er laget med phyton slange skinn som en del av designen. Prada motehus ble startet i 1913 av Mario Prada i Milano, Italia. Foto: William Pettersen.

Min lillafargede Marc Jacobs veske, denne fikk jeg i julegave julen 2011. jeg er veldig glad i den. Marc Jacobs er en Amerikansk designer født 9.april 1963. Han designer også vesker for sitt eget merke Marc by Marc Jacobs og Luis Vuitton.

Min aller første Elie Tahari veske med herlig leopard design. En veldig fin og praktisk veske som jeg er veldig fornøyd med. Kjøpt våren 2012. Elie Tahari er en Israelsk motedesiner som flytttet til USA og åpnet sin første motebutikk i Madison Avenue i 1974.

Hei!

Som katteutstiller så har jeg også en annen interesse og det er design vesker.
Jeg synes de er utrolige håndverk som er en ære å bære,
og de er et must på katteutstillinger.

Kos dere med bilder av veskene mine.

Hilsen Merethe.